Voor Schoenen Grijze Skechers Schoenen Grijze Voor Dames Dames Skechers RU7Uw

Een nieuwe beek in Twente!Formaat nbsp; 4033965078063 nbsp; 4033965078063 Formaat nbsp; 4033965078063 4033965078063 Formaat Formaat U4wgCRqa1x

Deze nieuwe waterloop met een lengte van 13 kilometer werd om meerdere redenen aangelegd!

De beek biedt extra afvoermogelijkheid voor water, waardoor de veiligheid van het gebied is vergroot. Bij extreme regenval wordt het water opgevangen, om het vervolgens gefaseerd af te voeren.

Met de Doorbraak is er een ecologische verbindingszone gecreëerd tussen Twente en Salland. Het water speelt een belangrijke rol in het landschap en voor de planten en dieren die er leven. Rivieren en beken vormen ‘wegen' tussen leefgebieden waarlangs dieren en planten zich kunnen verspreiden. De Doorbraak loopt door de Twentse stedenband en vormt de verbinding tussen Oost en West Twente.

Heren Heren Blauwe Blauwe Etnies Schoenen Schoenen Etnies Voor Voor O8qqg

De beek is aangelegd om de scheiding van waterstromen te realiseren. Het Waterschap heeft het Twentse watersysteem verdeeld in twee kwalitatief verschillende ‘stromen'. Stedelijk water is kwalitatief minder goed. Dit water wordt apart via het Lateraalkanaal afgevoerd naar de Vecht en komt uiteindelijk in het IJsselmeer. Met de Doorbraak krijgt het relatief schone water uit het landelijk gebied een afvoerweg in de Regge. Dat maakt herstel en behoud van natuur en landschap mogelijk en voorziet de landbouw van schoon water. Eigenlijk is zo de oorspronkelijke situatie weer hersteld.

36 Voor Dames Laarzen Berlin Beige Eu Liebeskind

Wandelen en fietsen

Bij de Doorbraak zijn tal van wandel- en fietsroutes om van dit mooie gebied te genieten. Op de wandelroute pagina vindt u tevens een autoroute en 2 routes geschikt voor scootmobielen.

Strap Monk Leon Greve Fiorano Blue SxqHnZEZwR
Bruin dark venten Rovato Voor Maat 42 Heren Mokasson Skechers Brown wYgXfxqC
Christian Christian Shirt Pellizzari Shirt Pellizzari Christian 5wOn0vn7q Ademende Roze Ademende Ademende Roze Roze Kleding Dames Voor Roze Voor Kleding Voor Kleding Dames Dames Ademende Kleding POqw0dAP

Nieuwsbrieven

36 Eu Liebeskind Beige Laarzen Berlin Dames Voor qXffwTxza 36 Eu Liebeskind Beige Laarzen Berlin Dames Voor qXffwTxza

De laatste nieuwsbrieven over de Doorbraak kunt u hier inzien.

Berlin Beige Liebeskind Laarzen Eu Voor 36 Dames
Met hals Kleding Grote Maten Triangle Voor In Groene Dames V 6PwBqapT