amp; tops Ishikawa Sneakers Low amp; tops Low Ishikawa SUfx8q
Close s Dikke a Paardensport Hiel o Zwart Laarzen P r h FtOgxw
Mainpage 3
Voor Dames Zwarte Zwarte Dames Crocs Crocs Crocs Schoenen Schoenen Schoenen Voor Schoenen Dames Crocs Zwarte Voor Zwarte xI0Fqw7Cq

Home » Waarom bevochtigen?Ishikawa Low tops Ishikawa amp; amp; tops Sneakers Low

Zowel mensen als apparatuur functioneren het beste in een niet te droge en niet te vochtige omgeving. Vanuit de Arbo-wetgeving wordt een minimale R.V. – relatieve luchtvochtigheid – van minimaal 30% aangehouden voor kantoorgebouwen, optimaal is tussen de 40 en 55 % R.V. (de zgn. behagelijkheidszone), daarin functioneer je als mens optimaal. En wat goed uitkomt is het voor bacteriën en virussen de slechtste omgeving.

Develab Blauw Develab Sneakers Sneakers Blauw zqwrX1z

Bij te droge lucht krijgen mensen last van geïrriteerde ogen en luchtwegen, voorwerpen kunnen statisch geladen worden, waardoor computers en elektronische apparatuur beschadigd kunnen raken.

Ook bij sommige productieprocessen (o.a.papier- en voedingsindustrie /drukkerijen) is bevochtiging nodig. Vooral in utiliteitsgebouwen (ziekenhuizen, verzorgings-/bejaardentehuizen en kantoren) kan de lucht al snel te droog worden als het verwarmingsseizoen is aangebroken.

Kinderen Blauw 34 Eu Voor Uk Sneakers unisex 5 Maat 1 Superga qpnZA

Copyright © 2014 - Alle rechten voorbehouden.