Info bezoekers

Model & Fashion Event

INFO BEZOEKERS

24 SEPTEMBER 2017: MODEL & FASHION EVENT 6.0 IN GRONINGEN

Het model & fashion event is hét evenement van het noorden voor alle (aanstormende) modellen, modeliefhebbers en fotografen!

 

MODELLEN

Je kunt hier terecht als (aankomend) model om in contact te komen met de vele modellenbureaus. De aanwezige scouts op het event zijn bekende en betrouwbare bureaus die zorgvuldig worden geselecteerd. Je kunt de aanwezige scouts terugvinden onder het menu ‘modellenbureaus‘.

Als model heb je een geheel verzorgde dag. We beginnen de dag met allerlei workshops. Zo krijg je een catwalktraining, worden er portfolio foto’s gemaakt, krijg je een workshop visagie en een lezing health. Om ontdekt te worden op het model & fashion event kun je met de modelticket meedoen aan de casting. De casting vindt in de middag plaats. Hierbij presenteer je jezelf op de catwalk aan alle aanwezige scouts. Indien de scouts geïnteresseerd in je zijn krijg je een go-see en kun je op het event in gesprek met de scouts. Tussen alle bezigheden door kun je ook nog een bezoek brengen aan de aanwezige ondernemers, waar alles te vinden is op gebied van fashion, beauty en wellness.

 

BEZOEKERS

Voor de bezoekers is tijdens het event de mogelijkheid om de musthaves van de herfst/winter 2017-18 collectie te spotten. Diverse merken zullen kleding en accessoires showen op de catwalk en deze ook verkopen op het event. Naast deze musthaves kun je er van alles vinden voor de innerlijke en uiterlijke verzorging van zowel man als vrouw.

 

FOTOGRAFEN

Voor fotografen is er de mogelijkheid (met een fotograafticket) om vrij te fotograferen tijdens het event en tijdens de catwalkcasting. Hiervoor zul je door middel van een badge herkenbaar zijn. Op het event loopt veel talent rond en daardoor is het de ideale gelegenheid om te netwerken en modellen te ontmoeten waarmee je zou willen shooten. Als fotograaf heb je de mogelijkheid om een model aan te spreken en op locatie te fotograferen.

Het event vindt plaats in Groningen op 24 september 2017.

 

TICKETS:

De tickets zijn in de voorverkoop extra voordelig te bestellen via onze webshop.

Modelticket €35,-

• toegang tot de beurs

• deelname aan de modellencasting

• workshop catwalktraining (door catwalkcoach.nl)

• 2 portfolio foto’s (digitaal toegestuurd)

• workshop health

• workshop visagie

LET OP!! 1 TICKETS PER MODEL BESTELLEN

Bezoekersticket €7,50

• toegang tot de beurs

Fotograafticket €10,00

• toegang tot de beurs

• mogelijkheid tot modelfotografie op locatie

 

 

 

 

 

Portfolio foto’s gemaakt tijdens het event. ©Wendy Woldendorp

Copyright © All Rights Reserved Model&FashionEvent